Showroom București

Vezi video

Date contact

Contact: Alexandru Florea

Telefon: +40751195151

Email: alexandru.florea@elite-cars-leasing.ro

Contact: Vlad Nedelcu

Telefon: +40758908010

Email: vlad.nedelcu@elite-cars-leasing.ro

Contact: Robert Birau

Telefon: +40758600601

Email: robert.birau@elite-cars-leasing.ro

Contact: Alexandru Găulea

Telefon: +40759800802

Email: alexandru.gaulea@elite-cars-leasing.ro

Baneasa Business & Technology Park

Cladirea B, Aripa B1

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr 42-44

Sector 1, Bucuresti


Program: Luni – Vineri 09:00 – 18:00

office@elite-cars-leasing.ro

Modele disponibile pe stoc

Elite Cars Leasing - la showroom București veți găsi diversitatea auto pe care o doriți

Vă așteptăm cu diversitate și cu garanția că mașinile noi sau second hand pe care le cumpărați sunt unele verificate. Promitem că nu veți da de clauze ascunse în contract, comunicarea cu noi este 100% transparentă și mereu orientată către mulțumirea voastră! 

Parc auto București cu mașini premium

Probabil vă face plăcere să urmăriți detaliile mașinii pe care intenționați să o cumpărați, acest lucru este important. Noi, la Elite Cars Leasing vă punem la dispoziție informațiile de care aveți nevoie și un personal amabil care vă va răspunde întrebărilor pe care probabil le aveți. Elite Cars Leasing este acel parc auto București de unde veți putea alege mașina de vis, exclamând:  “Sunt mulțumit pe deplin de această investiție! Am ales bine dealerul auto!”

Chiar dacă online vă puteți face o idee despre mașina dorită, până nu o vedeți și fizic nu aveți cum să luați o decizie, asta e sigur. Din online vă puteți lua informațiile de care aveți nevoie, vă puteți uita la fotografiile de prezentare, dar nu se compară cu deliciul retinei voastre atunci când, în fața ochilor se află aceste bijuterii pe patru roți. 
 
Cu siguranță că veți adora această senzație și că veți lua pe loc decizia de a investi într-o mașină de mare calibru. Noi vă așteptăm în cadrul locației noastre din București pentru a vedea care este modelul potrivit de mașină. Veniți cu toată familia, și părerea acesteia este importantă. O mașină bună care să răspundă cererilor voastre este greu de găsit, ce-i drept, dar nu imposibil. 

Vă invităm să programați o plimbare în cadrul locației noastre din București și să vă lămuriți vizavi de aceste mașini care se impun și reușesc să treacă testul rezistenței cu brio. Pentru acele gusturi sofisticate, se cere grija la detalii și un sistem de vânzare-cumpărare bine implementat pe care noi suntem dispuși să vi-l acordăm.
 

Elite Cars Bucuresti