Showroom Brașov

Vezi video

Date contact

Contact: Sorina Ivan

Telefon: +40756200700

Email: sorina.ivan@elite-cars-leasing.ro

Contact: Dan Ciobanu

Telefon: +40755944449

Email: dan.ciobanu@elite-cars-leasing.ro

Str. Carpaților nr. 17, Brașov 500269


Program: Luni – Vineri 09:00 – 18:00

office@elite-cars-leasing.ro

Modele disponibile pe stoc

Bun venit la showroom-ul din Brașov Elite Cars Leasing! 

Fie pentru că vă face plăcere să faceți achizițiile în dulcele stil clasic, direct din magazin, fie pentru că ați văzut oferta online și doriți să cumpărați o mașină, showroom-ul nostru din Brașov va fi destinația voastră! Este unul din cele trei locații fizice din țară unde vă așteptăm cu bună dispoziție și o echipa promptă, gata să vă ajute. 

Ce veți găsi în parcul auto din Brașov? Ceea ce Elite Cars Leasing promite să ofere și face acest lucru online și în cele trei showroom-uri fără excepție:

  • O gama auto variată, mașini noi și rulate. Și când spunem asta ne referim chiar la varietatea care vă poate surprinde - de la mașini populare, Toyota, Ford și până la cele premium, de lux sau de super putere, Lamborghini sau Aston Martin. 
  • Consilieri răbdători și bine informați. Aveți nevoie de soluții de finanțare? Veți fi ghidați în acest sens pentru tot ce ține de solicitarea de acest tip. Știți ce vreți, doar așteptați livrare mașinii? Se rezolvă imediat. 
  • Oferte la fel de variate. Ne bucurăm de varietate de oferte, unele imediat disponibile, poate chiar în showroom-ul din Brașov, altele în alte locații, dar care pot fi livrate către client. 
  • O locație primitoare, ușor de găsit, plăcut de vizionat! 

Așadar vă așteptăm să vă convingem încă o dată, dacă mai este necesar, că la Elite Cars Leasing v-ați găsit cu adevărat mașină 100% potrivită. Procedura de achiziție este simplificată, consilierii noștri sunt gata să vă ofere variante conforme cu preferințele auto pe care le aveți.
 

Elite Cars Brasov