Showroom Bacău

Vezi video

Date contact

Contact: Măgirescu Bogdan

Telefon: +40759800801

Email: bogdan.magirescu@elite-cars-leasing.ro

Calea Republicii, nr. 181

In incinta Hello Shopping Park


Program: Luni – Vineri 09:00 – 18:00

office@elite-cars-leasing.ro

Modele disponibile pe stoc

Elite Cars Leasing - vizitați showroom-ul nostru din Bacău 

Dacă sunteți acel tip de persoană ce își dorește să analizeze cât mai bine mașina pe care urmează să o achiziționeze vă așteptăm să ne faceți o vizită. În gama noastră de autoturisme noi și rulate pe care le veți găsi atât online, cât și în parcul nostru auto din Bacău, veți descoperi mașina ce vi se potrivește. Acesta poate avea un design impunător sau unul simplist, pentru a fi potrivit stilului pe care-l aveți.

Autoturismele diverse și garanția calității vă vor face cu siguranță să alegeți o astfel de mașină. Modelele diverse vă oferă posibilitatea de a o achiziționa pe cea care vi se potrivește din toate punctele de vedere.

Descoperiți showroom-ul auto din Bacău! 

Pentru a avea o experiență de neuitat atunci când sunteți în căutarea unei noi mașini, trebuie să veniți la showroom-ul nostru Elite Cars Leasing Bacău. Veți găsi nenumărate modele de autoturisme, iar cu ajutorul personalului desemnat îl veți alege pe cel ce vi se potrivește. Achiziționarea unei mașini pare uneori o etapă importantă, dar odată ce veți primi consiliere, vă va fi mult mai ușor să faceți această alegere.

Veți vizualiza o multitudine de autoturisme, pe care le vei putea testa gratuit. În cadrul parcului auto de la Bacău veți găsi mereu mașini noi și rulate, de top, de la branduri auto cunoscute, pe care le puteți achiziționa la prețurile ce reprezintă calitatea lor. Vă așteptăm în cadrul showroom-ului nostru din Bacău. Trebuie să faceți o decizie înțeleaptă atunci când cumpărați o mașină.
 

Elite Cars Bacau