Misiunea noastră

Comercializăm mașini și împlinim visuri!

O echipă cu peste 15 ani de experiență în domeniul auto, al soluțiilor de finanțare și al managementului de flote își unește forțele, astfel, în anul 2019 este fondată compania Elite Cars Leasing. Primele locații au fost deschise în București și Bacău, urmate în 2020 de inaugurarea unui alt showroom auto, în Brașov.

Cu foarte multă muncă, pasiune, dedicare și o doză mare de curaj, am îndrăznit să fim altfel și să abordăm provocările cu entuziasm și ingeniozitate. Am legat parteneriate cu distribuitori de mașini certificați, cu finanțatori transparenți și flexibili care respectă aceleași standarde înalte de calitate pe care noi le oferim.

Cine câștigă din aceste parteneriate? Tu! (Clientul Elite)

Vei beneficia de prețuri avantajoase, de soluția perfectă care simplifică toate procedurile și de mașina visurilor tale! Luăm în calcul toate aspectele, pentru ca tu să te bucuri de plăcerea de a conduce mașina dorită.

Pasionați de mașini, preocupați de lucrul bine făcut, oferim clienților noștri o experientă unică, care ii face sa revină. Trade-In, Buy-Back, garanție extinsă, asistență rutieră, showroomuri oficiale în zone strategice ale României și posibilitatea alegerii dintre toate tipurile de finanțare sau leasing auto - sunt doar câteva motive pentru care să alegi Elite Cars Leasing.

Misiunea noastră este să îți găsim mașina visurilor tale!