Lexus LX 500d
Înmatriculată pe: 06/2023
Putere: 309 CP
Rulaj: 7.600 km
159.000 € NET
189.210 € BRUT
Lexus LX 600 Superior
Neînmatriculată
Putere: 415 CP
Rulaj: 1.000 km
209.880 € NET
249.757 € BRUT
Lexus LX 570 Luxury
Înmatriculată pe: 07/2023
Putere: 367 CP
Rulaj: 3.100 km
149.589 € NET
178.011 € BRUT

Lexus LX, o gamă de mașini elegantă 
Pentru acea categorie de oameni care preferă să fie văzuți la volanul unei mașini elegante și rafinate, gama de mașini Lexus LX este una potrivită. Linia de modele ce aparține acestui brand are un design distinctiv, un design ce se bucură de linii elegante și un aspect ce reușește să se afirme de fiecare dată atunci când este scos din garaj.

Când vorbim despre interior, Lexus LX oferă o gamă complexă de caracteristici tehnologice ce asigură confortul și siguranța pasagerilor. Acestea includ, printre altele, un sistem audio premium, conectivitate Bluetooth, cameră cu vedere panoramică și sisteme avansate de asistență.

Scaunele confortabile cu diverse opțiuni de reglare și încălzire vă vor cuceri instant. Portbagajul este încăpător pentru cumpărăturile de zi cu zi sau pentru multitudinea de bagaje din timpul călătoriilor. Pasagerii de asemenea vor fi încântați de spațiul pe care îl au la dispoziție. De copii, nu mai pomenim, ei sunt primii care complimentează mașinile părinților și dau indicative favorabile. Ei trebuie cuceriți din prima de mașina cumpărată.

Conduceți o astfel de mașină cu ajutorul Elite Cars Leasing
Dacă visați de mult timp la un astfel de model, aflați că prin intermediul opțiunilor financiare diverse puse la dispoziție de noi, puteți pleca acasă cu un Lexus direct de la sediile noastre.  

Descoperiți toate modelele acestei game de mașini și selectați mașina pe care o considerați potrivită pentru dumneavoastră și pentru familie. Atunci când eleganța se împletește cu starea de confort rezultă o mașină ce poartă numele Lexus IS, o mașină ce nu lasă loc de îndoieli. 

Contați pe Elite Cars Leasing pentru mașini verificate și bine puse la punct, suntem aici să vă sfătuim și îndrumăm către alegerea unei mașini de excepție. 

  •     Marca
  •     Model
  •     Tip caroserie
  •     Culoare exterior
  •     Tapiterie
  •     Culoare tapiterie
  •     Tractiune
  •     Combustibil
  •     Vechime
-