Lexus ES 300 h Business
Neînmatriculată
Putere: 218 CP
Rulaj: 100 km
44.403 € NET
52.840 € BRUT
Lexus ES 300h Luxury Line
Înmatriculată pe: 04/2023
Putere: 218 CP
Rulaj: 8.500 km
55.218 € NET
65.709 € BRUT
Lexus ES 300h
Înmatriculată pe: 04/2022
Putere: 218 CP
Rulaj: 36.000 km
36.293 € NET
43.189 € BRUT

Mașini de lux în oferta de la Elite Cars Leasing - descoperiți modelele Lexus noi și rulate

Pentru pasionatii de lux, pentru cei care doresc să dețină o mașină cu care să iasă în evidență, vă prezentăm Lexus. Acest brand este unul arhicunoscut. Vorbim despre tehnologie avansată, de modele auto care se adresează celor care apreciază calitatea, performanța și designul elegant. Așadar vă invităm să vă bucurați de ofertele noastre și de o experiență auto inegalabilă, la volanul unei mașini Lexus.

Despre Lexus știm că este divizia de lux a gigantului japonez Toyota. Acest brand este îndeosebi cunoscut pentru mașinile sale fiabile, rafinate și pline de inovație. Încă de la bun început Lexus a reușit să cucerească inimile noastre. Asta datorită atenției sale minuțioase oferite detaliilor, dar și pentru tehnologiile avansate pe care le include. Brandul se distinge prin designul său elegant și aerodinamic și performanța superioară.

Cine preferă mașinile Lexus 

Mașinile Lexus sunt preferate de către cei care își doresc un vehicul care combină luxul și tehnologia într-un mod armonios. Indiferent că sunteți un om de afaceri sau pur și simplu apreciați o experiență auto superioară, Lexus vă oferă o gamă largă de modele ce se potrivesc diferitelor stiluri de viață și nevoi.

Caracteristici speciale ale mașinilor Lexus 

Lexus se remarcă prin numeroasele sale caracteristici speciale. Amintim aici despre sistemul hibrid inovator care combină un motor pe benzină cu unul electric pentru a oferi performanță și eficiență sporite. În plus, mașinile Lexus sunt echipate cu sisteme de siguranță avansate, cum ar fi Lexus Safety System+. Acesta include monitorizarea unghiului mort. Are de asemenea asistență la menținerea benzii de circulație și frânarea automată de urgență. Alte caracteristici inovatoare includ: navigația prin satelit, conectivitatea smartphone și sistemele audio de înaltă fidelitate Mark Levinson.

La Elite Cars Leasing cei interesați au posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de modele Lexus noi și rulate, precum sedanurile de lux IS, ES, SUV-urile urban NX și RX. Descoperiți ofertele noastre de leasing auto ce includ și gama de mașini Lexus noi și rulate. Puteți alege o ofertă personalizată în funcție de nevoi, cu rate avantajoase.

  •     Marca
  •     Model
  •     Tip caroserie
  •     Culoare exterior
  •     Tapiterie
  •     Culoare tapiterie
  •     Tractiune
  •     Combustibil
  •     Vechime
-