Land Rover Defender noi si rulate

Filtrează
Land Rover Defender 90 D200 SE
Înmatriculată pe: 11/2021
Putere: 200 CP
Rulaj: 22.700 km
60.562 € NET
72.069 € BRUT
Land Rover Defender 100 P300 X-Dynamics SE
Înmatriculată pe: 09/2022
Putere: 300 CP
Rulaj: 7.200 km
71.172 € NET
84.695 € BRUT
Land Rover Defender 90 D200
Înmatriculată pe: 04/2021
Putere: 200 CP
Rulaj: 39.900 km
48.902 € NET
58.193 € BRUT

Căutați Land Rover Defender noi și rulate la preț bun? La Elite Cars Leasing le găsiți!

Vă doriți să optați pentru un SUV de calitate, o mașină pe care să o puteți utiliza atunci când circulați pe drumurile off-road sau cele normale? Atunci un Land Rover Defender este o alegere potrivită pentru dumneavoastră. Defender are un design caracteristic, un aspect care nu trece neobservat. Aspectul său păstrează ceva din trăsăturile clasice, dar este adaptat la contemporan.

Dacă sunteți de fel un aventurier și doriți să aveți în garaj o mașină care să vă semene din acest punct de vedere, atunci investiți într-un Land Rover Defender care vă poate mulțumi din mai multe puncte de vedere. Acesta este dotat cu un sistem de tracțiune integrală și cu o suspensie independentă care oferă aderență și manevrabilitate superioară atunci când este vorba despre un teren accidentat. Dotat cu multe caracteristici responsabile de rezistența lui, acesta este capabil să abordeze condițiile dificile de teren întâmpinate.

La interior, Defender este dotat cu un spațiu de mari dimensiuni, este versatil din mai multe puncte de vedere și oferă multiple opțiuni de configurare. Scaunele și banchetele sunt unele pliabile și confortabile. Alegeți un astfel de SUV și împreună cu cei dragi porniți într-o aventură cum nu s-a mai văzut. 

Investiți într-o astfel de mașină și veți observa diferența!

Nu mai ezitați și cereți o ofertă pentru un model prezent la noi în gamă. Investiți acum pentru confortul și pentru aventurile care vă vor aduce bucurie și o stare constantă de bine. Noi vă stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau nelămuriri cu privire la opțiunile financiare existente. 
 

  •     Marca
  •     Model
  •     Tip caroserie
  •     Culoare exterior
  •     Tapiterie
  •     Culoare tapiterie
  •     Tractiune
  •     Combustibil
  •     Vechime
-