Kia Sorento 1.6 PHEV AWD Platinum
Înmatriculată pe: 12/2021
Putere: 265 CP
Rulaj: 28.200 km
42.589 € NET
50.681 € BRUT
Kia Sorento 1.6 T-GDI Spirit Hybrid 4WD
Înmatriculată pe: 12/2021
Putere: 230 CP
Rulaj: 79.000 km
29.867 € NET
35.542 € BRUT

Mașinile KIA, definiția confortului și a bunului gust

Sunt numeroase game de mașini atractive, cu modele care mai de care mai moderne și mai plăcute ochiului vizual, iar șoferii pasionați cunosc acest lucru. Gama de mașini noi și rulate KIA este una preferată de mulți oameni tocmai din această cauză. 

Dacă în privința designului mașinile KIA sunt concepute având la bază o abordare modernă, în culori și structuri care întorc toate privirile, iată că în privința confortului lucrurile nu stau mai prejos. De obicei, confortul unei mașini este un aspect important pentru conducătorii auto. Cei mai mulți călătoresc mult și de aceea au nevoie de mașini cât mai încăpătoare, confortabile, de aici și dorința creatorilor de a proiecta mașini mari și eficiente care să fie pe placul publicului.

În ceea ce privește confortul, mașinile KIA stau bine la acest capitol. Scaunele sunt confortabile, suspensiile sunt bine ajustate iar sistemele avansate de control al climatului fac din acestea locul perfect în caz că se întâmplă să petreceți ore în șir în trafic. Acest brand oferă o varietate de caracteristici și opțiuni de personalizare care permit conducătorilor auto să își personalizeze experiența de condus și să se simtă confortabil în mașină, indiferent de preferințele sau de nevoile acestora.

Diferite modele, noi și rulate, pentru diversele nevoi 

Dorești ultimul model KIA Stinger sau Niro? În cadrul reprezentanței noastre găsești aceste modele noi și rulate, dar și multe altele. În plus, dacă nu îți găsești modelul preferat, ne poți contacta de îndată pentru a-ți aduce în scurt timp modelul dorit. 

Noi, în cadrul Elite Cars Leasing vă ajutăm cu tot ce este nevoie pentru ca procesul achiziționării unei noi mașini să fie unul ușor, fără complicații. Diferite opțiuni pentru finanțare din care puteți alege ceea ce vi se potrivește, cât și o flotă diversă din mașini noi și rulate din care puteți alege bolidul dorit.

  •     Marca
  •     Model
  •     Tip caroserie
  •     Culoare exterior
  •     Tapiterie
  •     Culoare tapiterie
  •     Tractiune
  •     Combustibil
  •     Vechime
-