Ferrari noi si rulate

Filtrează
Ferrari Roma
Înmatriculată pe: 11/2020
Putere: 620 CP
Rulaj: 15.500 km
211.911 € NET
252.174 € BRUT
Ferrari F8 Tributo Coupé
Înmatriculată pe: 03/2021
Putere: 721 CP
Rulaj: 15.500 km
269.703 € NET
320.947 € BRUT

Ferrari noi si rulate disponibile la Elite Cars Leasing

Ferrari este unul dintre cele mai prestigioase și iconice branduri auto din lume, cu o istorie bogată în motorsport și producție de mașini sport de lux. Designul este unul dintre punctele forte ale mașinilor Ferrari, iar acestea sunt recunoscute instantaneu datorită liniilor lor elegante și aerodinamice. Formele sculptate și curbele gratioase conferă o notă de agresivitate și aer sportiv.

Un aspect distinctiv al designului Ferrari este grila frontală cu celebrele sale aspecte orizontale, care se regăsesc în majoritatea modelelor. Farurile subțiri și jantele de aliaj ușor sunt alte detalii care completează aspectul caracteristic al mașinilor Ferrari. Pentru a asigura performanțe aerodinamice optime, modelele recente folosesc tehnologii avansate, precum eleroanele active și difuzoarele de aer.

Experiența de conducere a unei mașini Ferrari este deosebită și irezistibilă pentru pasionații de mașini sportive. Acestea sunt echipate cu motoare puternice și rafinate, care oferă accelerații fulgerătoare și viteze impresionante. Sunetul motorului Ferrari este inconfundabil și muzical, încântând simțurile conducătorului auto și transformând fiecare călătorie într-o experiență memorabilă.

Descoperiți modelele noastre noi și rulate în cadrul reprezentanței noastre

Modele legendare precum Portofino, F8 sau 296 GTB sunt disponibile în gama noastră de mașini Ferrari noi și rulate și deja își așteaptă viitorii proprietari. Sunteți un fan al acestor bolizi? Atunci îndrăzniți să achiziționați un model prezent în gama noastră. Noi, în cadrul Elite Cars Leasing vă asigurăm că aceste mașini sunt verificate și bine puse la punct, deci nu aveți de ce să vă faceți cu privire la aceste detalii. Optați pentru un model care să fie pe placul și să corespundă nevoilor dumneavoastră! Noi vă stăm la dispoziție pentru orice detalii suplimentare

  •     Marca
  •     Model
  •     Tip caroserie
  •     Culoare exterior
  •     Tapiterie
  •     Culoare tapiterie
  •     Tractiune
  •     Combustibil
  •     Vechime
-