Dodge noi si rulate

Filtrează
Dodge RAM Rebel GT eTOR
Neînmatriculată
Putere: 401 CP
Rulaj: 100 km
78.832 € NET
93.810 € BRUT
Dodge RAM V8 5.7 Crew Cab SLT Black Edition
Neînmatriculată
Putere: 401 CP
Rulaj: 100 km
48.003 € NET
57.124 € BRUT
Dodge RAM 1500 TRX Crew Cab
Înmatriculată pe: 11/2023
Putere: 711 CP
Rulaj: 5.500 km
115.789 € NET
137.789 € BRUT
Dodge RAM 1500 5.7 HEMI e-Torque
Înmatriculată pe: 11/2022
Putere: 400 CP
Rulaj: 6.000 km
53.356 € NET
63.494 € BRUT

Mașini Dodge noi si rulate ce pot fi achiziționate în leasing 

Alegerea unei mașini este decizia făcută o dată, care va avea influență pe termen mediu sau lung. Așadar vei lua în considerare o serie de criterii. Gândește-te la nevoile tale personale, la scopul pentru care faci această achiziție. Pentru cei care fac această schimbare din motive de siguranță, care utilizează mașina în mare parte pentru deplasările cu familia, ar fi bine de luat în considerare un model mare. Pentru deplasări urbane este potrivit Dodge Challenger.

Deloc de omis sunt caracteristicile tehnice ale mașinii alese. De la sistemul de siguranță la economia de combustibil, performanța motorului, fiecare model Dodge are caracteristici speciale. 

Din fericire pentru doritori, la Elite Cars Leasing sunt disponibile mașini Dodge noi și rulate variate. Acestea pot fi achiziționate și prin leasing, caz în care puteți solicita ajutor în vederea întocmirii actelor. Challenger sau RAM sunt două opțiuni aici. 

Cine și de ce ar alege în mod special aceste tipuri de autovehicule 

Dodge este marca auto preferată în mod special de cei care îndrăgesc designul specific, sportiv, dar și performanțele auto puternice. Sunt mașini ideale pentru cei care doresc să abordeze un stil de condus dinamic și plin de adrenalină.

La fel de bine Dodge poate fi o alegere auto a celor care își doresc un autovehicul spațios, încântați de dotări aparte, dar și de capacitatea de remorcare - pentru a face față nevoilor unei familii în mișcare, spre exemplu. Dodge este despre un design robust, despre mașini impunătoare, sunt de prestanța, așadar vor fi alese de cei care caută ceva diferit, cărora nu le place stilul clasic. 

  •     Marca
  •     Model
  •     Tip caroserie
  •     Culoare exterior
  •     Tapiterie
  •     Culoare tapiterie
  •     Tractiune
  •     Combustibil
  •     Vechime
-