Masini la Comandă

Ajungi mai aproape de mașina dorită alături de Elite Cars Leasing.

Avem experiență vastă în vânzări auto, leasing auto și soluțiile optime pentru ca planurile tale să devină realitate.

E simplu să cumperi o mașină!

La Elite Cars Leasing, țintim să facem lucrurile mai ușoare pentru tine. Cere oferta direct de la dealer, printr-un simplu formular. Îl completezi rapid și te contactăm imediat. Simplificăm procedurile, iar cu Elite Cars Leasing România, achiziția decurge rapid și comod.

Noi îți căutăm mașina dorită, iar tu te bucuri de mai mult timp liber pentru tine!

Iată cum poți achiziționa o mașină de la noi în cel mai scurt timp:

1. Ne comunici mașina dorită în formularul de mai sus

Dacă ai găsit mașina mult visată pe site-ul nostru și aceasta se află în stoc, tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu noi, direct prin formularul de pe pagina produsului. Dacă nu, echipa noastră îți caută mașina potrivită, exact cu opțiunile pe care le dorești. Transparența este una dintre principalele noastre valori. Astfel, te asigurăm că toate autovehiculele noastre sunt verificate și provin din surse sigure, doar de la dealeri parteneri din Germania.

2. Alegi modalitatea de plată

Fie că dorești să achiți mașina integral sau în rate, pentru a face lucrurile și mai ușoare pentru tine, Elite Cars Leasing este singura companie din România care îți oferă dobândă de 0%. Mai mult decât atât, prin Elite Cars Leasing beneficiezi de toate formele de finanțare posibile, oferite de cei mai importanți finanțatori din România. Echipa noastră de vânzări auto te îndrumă și îți oferă lista completă a documentelor necesare și suport în gestionarea lor. Ți-am spus că va fi simplu și ne ținem de cuvânt!

3. Cumperi mașina cu încredere și îți alegi următoarea destinație de călătorie

Da, este chiar atât de simplu! Indiferent de metoda de finanțare, noi ne asigurăm că fiecare client are parte de cel mai bun tratament și cele mai bune soluții pentru a obține mașina dorită. Deoarece timpul este prețios, te scutim de drumuri impractice și îți livrăm mașina la orice adresă, împreună cu toate actele și omologările necesare, pentru a fi gata de drum în aceeași zi.

Chiar și după achiziția mașinii, opțional, îți putem oferi garanție prelungită. Este liniștitor să știi că orice s-ar întâmpla cu mașina ta, ești asigurat. Cu oamenii potriviți, achiziția unei mașini este simplă, rapidă și de încredere.