Întrebări și răspunsuri

Îți susținem planurile, indiferent care are fi acestea și îți oferim cele mai rapide și convenabile soluții.

Colaborăm cu unii dintre cei mai mari furnizori de autovehicule la nivel atât European, cât și Mondial! Achizițiile se realizează de la cele mai mari companii din domeniu, inclusiv direct de la producător sau din rețeaua lor autorizată.

Toate mașinile prezintă istoric în service-urile reprezentantelor de brand, mentenanță conform recomandărilor producătorilor și nu au fost implicate în accidente majore.

Ne contactezi direct și ne transmiți specificațiile dorite.

Putem aduce orice mașină pe comandă!

 • Preluăm solicitarea ta, sau te îndrumăm către modelul potrivit în funcție de nevoile tale.
 • Dacă e cazul, putem evalua mașina ta în scopul realizării unui Trade-In, iar aceasta poate reprezenta parte din valoarea mașinii noi pe care dorești să o achiziționezi.
 • Căutăm mașina potrivită pentru tine.
 • Efectuăm toate evaluările și verificările necesare, referitoare la:
  • istoricul în service-urile autorizate ale brandului,
  • respectarea mentenanțelor conform recomandărilor producătorilor,
  • daunalitate majoră,  
  • kilometraj real,         
  • condiții de utilizare,  
  • garanție.
 • În baza unei documentații minim necesare, putem obține pentru tine o preaprobare rapidă de la finanțatorii parteneri, iar în câteva ore poți avea deja răspunsul în acest sens.
 • Întocmim dosarul de finanțare în funcție de varianta dorită:
  • credit auto intern sau extern,
  • leasing financiar sau operațional,
  • sau îți putem emite direct contractul și factura proformă, dacă dorești să achiți mașina integral, neavând nevoie de finanțare; plata se efectuează prin transfer bancar.
 • Ne ocupăm de organizarea transportului mașinii, care se realizează doar cu firme detransport internațional cu asigurare Cargo și CMR. Mașina poate fi ridicată de la unul din cele 3 showroomuri din țară: București, Brașov, Bacău, sau putem descărca mașina direct la sediul sau la domiciliul tău.
 • Dacă nu deții experiența necesară în tot ceea ce presupune omologarea și înmatricularea mașinii, nu-ți face griji! În funcție de modul în care vei realiza achiziția, noi sau firmele de leasing ne putem ocupa pentru tine.

Din toate punctele de vedere un leasing financiar este mai ieftin decat un credit extern, in medie cu aproximativ 2% din pretul masinii achizitionate.
Singura situatie in care ar putea fi mai avantajos un credit extern este atunci cand firma, care achizitioneaza un autoturism prin achizitie intracomunitara, are TVA de recuperat de la Statul Roman, dar doar prin prisma faptului ca i se reduce TVA-ul de recuperat cu 50% din valoarea TVA-ul aferent tranzactiei, dar per total tranzactia tot va fi mai scumpa cu 2% din pretul masinii.
Daca se doreste achizitie la pretul net sau prin credit extern, in luna urmatoare achizitiei, obligatia legala a firmei care este platitoare de TVA, este de a declara 50% din valoarea TVA-ului in Decontul de TVA care se depune pe data de 25 ale lunii urmatoare. In cazul autoturismelor, TVA-ul se deduce doar in proportie de 50%, indiferent daca achizitia se realizeaza la pretul fara TVA sau la pretul cu TVA.
Un credit extern presupune o achizitie intracomunitara la pretul net, pentru ca asa stipuleaza legislatia, ceea ce inseamna ca doar firmele platitoare de TVA pot accesa aceasta solutie de finantare. Insa o achizitie de pe o firma din Germania pe pretul net este mai scumpa decat una de pe o firma din Romania pentru ca toate impozitele si taxele sunt mult mai mari in Germania, fapt care se reflecta si in constituirea pretului masinii.
Strict creditul extern ca si solutie de finantare este mai scump decat un leasing financiar in medie cu 1% din pretul de achizitie.
 

Preturile mentionate pe site sunt atat nete, respectiv fara TVA, cat si brute, respectiv cu TVA. 
Mentionam ambele preturi pentru ca ne adresam atat persoanelor fizice cate si firmelor neplatioare si platitoare de TVA. Toate cele 3 categorii de clienti vor achita catre noi pretul brut cu TVA, insa doar firmele platitoare de TVA au posibilitatea sa deduca TVA-ul in contabilitate. TVA-ul este o taxa pe care noi o incasam initial de la clientii nostri, insa ulterior noi o platim catre Statul Roman, aceasta taxa creste pretul masinii artificial, pretul brut rezultat in urma adaugarii TVA-ului nu reflecta valoarea reala de piata a masinii. 
Exista posibilitatea achizitionarii unei masini la pretul net, fara TVA, doar de catre firmele platitoare de TVA din Romania, prin achizitie intracomunitara de pe firma noastra din Germania, plata efectuandu-se in euro in acest caz.
Insa inclusiv in cazul in care se realizeaza o achizitie intracomunitara la pretul net, fara TVA, ulterior firma este obligata sa declare 50% din valorea TVA-ului in decontul de TVA pe care il va intocmi in luna urmatoare achizitiei intracomunitare, in cazul achizitiilor de autoturisme. In cazul vehiculelor utilitare TVA-ul se deduce integral, iar pretul net, fara TVA, din factura intracomunitara reprezinta pretul final de achizitie.
O achizitie intracomunitara la pretul net este real avantajoasa pentru firmele care au TVA de recuperat de la Statul Roman. Astfel, in luna urmatoare achzitiei, TVA-ul de recuperat de la Statul Roman se va diminua cu 50% din TVA-ul aferent tranzactiei.

 • Leasing financiar
 • Credit extern
 • Credit pe firmă
 • Leasing operațional

     Toate masinile comercializate de catre noi beneficiaza de garantie 12 luni de la data achizitiei sau 15.000 km. Aceasta garantie este oferita gratuit de catre Elite Cars Leasing Romania pentru motorul autoturismului si cutia de viteze.

     Unele marci auto beneficiaza de garantia producatorului pana la 7 ani, asadar, chiar daca achizitionati o masina cu putini ani vechime, direct sau prin Trade-In, beneficiati in continuare de garantia producatorului pentru urmatorii ani. Aceasta garantie este cea mai cuprinzatoare. Insa, daca totusi va doriti ca masina sa beneficieze in continuare de garantie si dupa ce garantia oferita de producator expira, va putem pune la dispozitie produsele de garantie extinsa ale furnizorului nostru partener, Car Garantie, un furnizor exclusiv de garantii extinse, din Germania, cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu si cu acoperire Europeana: https://www.cargarantie.com/ro/

Ce inseamna asta? 

     Principalul beneficiu consta in faptul ca idetificarea defectelor si efectuarea reaparatiilor se realizeaza direct in service-ul marcii pe care o detineti, iar astfel, orice influenta externa referitor la cauza defectului si daca acesta face obiectul garantiei este eliminat din start. Service-ul este de marca, este independent si aplica strict procedurile si regulile producatorului, nu cele care i-ar putea fi indicate de catre terte parti. Astfel, aveti certitudinea ca evaluarea nu este viciata de nici un factor extern. Car Garantie avand acoperire Europeana, indiferent unde ar putea sa apara defectul pe teritorul Europei, va adresati direct unui service autorizat de marca, acesta va repara masina, iar plata o face direct Car Garantie catre service-ul respectiv.
     Sunt foarte multi dealeri de autovehicule rulate care detin poate propriul service, sau au anumite service-uri partenere cu care lucreaza, iar in momentul in care veti constata un defect, va trebui sa va prezentati strict in acel/acele service-uri care colaboreaza cu dealerul de la care ati fi putut sa achizitionati masina. In astfel de cazuri posibilitatea de a vi se documenta in urma constatarii ca defectul pe care il acuzati nu face obiectul garantiei, este foarte mare, iar atunci asa zisa garantie pe care o promoveaza dealerul respectiv nu are nici o valoare sau aplicabilitate.
     Mai departe, Car Garantie, avand conventii de colaborare cu toate service-urile autorizate de producatori la nivel European, decontarea se face direct catre service-ul care a efectuat reparatia.
     Ca sa fie mai usor de inteles putem face o comparatie cu asiguratorii si politele tip Casco. In momentul in care aveti o dauna, va deschideti un dosar de dauna la asiguratorul la care aveti polita Casco emisa, mergeti la service, masina este reparata, dvs o receptionati imediat dupa finalizarea reparatiei, iar mai departe asiguratorul din polita achita direct catre service reparatia.
     Diferenta consta in faptul ca polita de garantie extinsa acopera defectele masinii care nu au survenit in urma unui incident in intrafic, ci tin exclusiv de functionarea motorului, a cutiei de viteza, transmisie, diferential/cutie de transfer, instalatie electrica etc. 

     In cazul in care doresti sa realizezi o achizitie intracomunitara la pretul net prin plata integrala sau credit extern, conditiile de garantie mentionate mai sus nu se mai aplica, raman valabile doar pachetele de garantie extinsa Car Garantie, care difera de cele care se pot accesa din Romania.

 

 

 

Mașinile din stocul din România se livrează în ziua în care contravaloarea integrală a prețului mașinii se confirmă în contul nostru. În cazul comenzilor sau a mașinilor care nu se află în țară, termenul poate varia de la 7 la 21 de zile, în funcție de particularițățile fiecărei tranzacții.

Pentru masinile care se afla deja in tara, seriile de sasiu sunt mentionate in dreptul fiecarei masini in sectiunea „Prezentare”; pentru cele care nu se afla inca in tara, trebuie contactat un consultant de vanzari.

Din păcate, programul nu este disponibil pentru mașinile second hand.

Te rugăm să ne furnizezi datele tale de contact. Colegii din departamentul de vânzări au nevoie de câteva detalii din partea ta, astfel încât ei să poată reveni cu o ofertă cât mai completă și personalizată.

Bucură-te de călătoriile tale în liniște și confort deplin, indiferent de provocările care pot apărea. În caz de accident sau defecțiune, ne vom deplasa și vom asigura remorcarea.

Serviciul este oferit gratuit, timp de un an.

Remorcarea:

 • Este serviciul de transport al autovehiculului avariat de la locul incidentului către cea mai apropiată unitate reparatoare. Echipa de intervenţie va prelua, încărca, transporta, respectiv descărca și preda autovehiculul avariat.
 • Distanța de remorcare maximă este pe o rază de 100 km.

Acoperirea teritorială:

 • România - acoperire NAȚIONALĂ

Da, acceptam si masini la buyback.

Din pacate, acest lucru nu este posibil. Pentru mai multe informatii luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.

Da, se pot accesa credite si leasing-uri si cu contract de munca in strainatate.